Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » National Lampoon’s Dirty Movie

National Lampoon’s Dirty Movie

15/12/2013 | Flixfilm

Se National Lampoon’s Dirty Movie på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Tony Hendra, Michael Keady, Sean Kelly
Skuespillere: John Belushi, Chevy Chase, Rhonda Coullet, Christopher Guest
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En snusket producent har en livslange ambition om at skabe en film med de mest grove og uhyrlige vittigheder.


Se National Lampoon’s Dirty Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


National Lampoon’s Dirty Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om National Lampoon’s Dirty Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til National Lampoon’s Dirty Movie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til National Lampoon’s Dirty Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at National Lampoon’s Dirty Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar