Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » National Parks Adventure

National Parks Adventure

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se National Parks Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Greg MacGillivray
Skuespillere: Robert Redford, Conrad Anker, Max Lowe, Rachel Pohl
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Robert Redford lægger stemme til denne dokumentar om de smukke landskaber, historiske steder og de uberørte ødemarker i USA's store nationalparker.


Se National Parks Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


National Parks Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om National Parks Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til National Parks Adventure herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til National Parks Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at National Parks Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar