Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » National Security

National Security

02/10/2022 | Flixfilm

National Security på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Dennis Dugan
Skuespillere: Martin Lawrence, Steve Zahn, Colm Feore
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Når Martin Lawrence og Steve Zahn går sammen som sikkerhedsvagter, kan ingen vide sig sikre. National Security tager dig med på en vild tur med et par vanvittige helte!Se National Security på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

National Security havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til National Security på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om National Security ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at National Security stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame National Security, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til National Security er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar