Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » National Security

National Security

01/03/2021 | Flixfilm

Se National Security på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Martin Lawrence, Steve Zahn, Colm Feore, Bill Duke
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Når Martin Lawrence og Steve Zahn går sammen som sikkerhedsvagter, kan ingen vide sig sikre. National Security tager dig med på en vild tur med et par vanvittige helte!

National Security havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se National Security på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om National Security ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at National Security stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame National Security, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til National Security er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar