Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Natural Born Pranksters

Natural Born Pranksters

24/09/2016 | Flixfilm

Se Natural Born Pranksters på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Roman Atwood, Ben Pluimer
Skuespillere: Roman Atwood, Vitaly Zdorovetskiy, Dennis Roady, Kevin Brueck
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: De største spasmagere på YouTube – VitalyzdTV, Dennis Roady og Roman Atwood – forvandler Hollywood til "Prankwood" med deres stunts.


Se Natural Born Pranksters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Natural Born Pranksters havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Natural Born Pranksters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Natural Born Pranksters:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Natural Born Pranksters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Natural Born Pranksters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar