Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Natural Selection

Natural Selection

01/12/2016 | Flixfilm

Se Natural Selection på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Chad L. Scheifele
Skuespillere: Mason Dye, Ryan Munzert, Anthony Michael Hall, Katherine McNamara
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En genert gymnasieelev, der er ny på skolen, bliver forfulgt af alle sine jævnaldrende bortset fra én. Men hans nye ven har et mørkt syn på tilværelsen, der nemt smitter.


Se Natural Selection på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNatural Selection havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Natural Selection ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Natural Selection herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Natural Selection er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Natural Selection stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar