Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nausicaa

20/06/2022 | Flixfilm

Nausicaa på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Drama
Instruktion: Agnès Varda
Skuespillere: France Dougnac, Myriam Boyer, Stavros Tornes, Catherine de Seynes
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I Middelhavets glitrende blå vand tager dygtige surfere ud på bølgerne i en hyldest til eventyret, naturen og fællesskabet.

Nausicaa havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nausicaa på YouTube.Se Nausicaa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nausicaa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nausicaa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nausicaa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nausicaa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar