Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Navillera

Navillera

04/05/2021 | Flixfilm

Navillera på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: In-hwan Park, Song Kang, Moon-hee Na
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.8

Handling: En 70-årig med en drøm og en 23-årig med talent hjælper hinanden ud af en barsk virkelighed ved at tage en udfordring op og blive til noget inden for balletten.Se Navillera på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Navillera (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Navillera på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Navillera (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Navillera (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Navillera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Navillera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar