Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nazi Concentration Camps

Nazi Concentration Camps

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Nazi Concentration Camps på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Chokerende filmklip viser nazisternes koncentrationslejre efter befrielsen, herunder Buchenwald og Ohrdruf, som Eisenhower beordrede lokale nazister til at besøge.


Se Nazi Concentration Camps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nazi Concentration Camps herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nazi Concentration Camps stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar