Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nazi Concentration Camps

Nazi Concentration Camps

31/03/2017 | Flixfilm

Se Nazi Concentration Camps på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Chokerende filmklip viser nazisternes koncentrationslejre efter befrielsen, herunder Buchenwald og Ohrdruf, som Eisenhower beordrede lokale nazister til at besøge.


Se Nazi Concentration Camps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nazi Concentration Camps herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nazi Concentration Camps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar