Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nazi Concentration Camps

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Chokerende filmklip viser nazisternes koncentrationslejre efter befrielsen, herunder Buchenwald og Ohrdruf, som Eisenhower beordrede lokale nazister til at besøge.


Se Nazi Concentration Camps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nazi Concentration Camps herunder:Fra premieredatoen (31. marts, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Nazi Concentration Camps (Nazisternes koncentrationslejre) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Nazi Concentration Camps stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar