Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nazi Gold in Argentina

Nazi Gold in Argentina

01/12/2016 | Flixfilm

Se Nazi Gold in Argentina på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Documentary
Instruktør: Rolo Pereyra
Skuespillere: Laura Arias Brin, Jorge Booth, Patrick Burnside, Jorge Camarasa
Spilletid: 93 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish, English, French, Italian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne dokumentar beskriver, hvordan nazisterne overførte masser af penge til Argentina før 2. verdenskrig til brug for spionage og propaganda.


Se Nazi Gold in Argentina på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNazi Gold in Argentina havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nazi Gold in Argentina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nazi Gold in Argentina herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nazi Gold in Argentina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nazi Gold in Argentina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar