Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Nazister i CIA

Nazister i CIA

16/08/2021 | Flixfilm

Nazister i CIA på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Se, hvordan CIA rekrutterede mange tidligere nazister og italienske fascister under den kolde krig til at hjælpe med at bekæmpe kommunismen.Se Nazister i CIA på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nazister i CIA havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nazister i CIA på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nazister i CIA ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nazister i CIA stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nazister i CIA, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nazister i CIA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar