Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neal Brennan: 3 Mics

Neal Brennan: 3 Mics

17/01/2017 | Flixfilm

Neal Brennan: 3 Mics på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Neal Brennan
Skuespillere: Neal Brennan
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Neal Brennan, en af skaberne bag Chappelle's Show, forkæler publikum med både fyndige onelinere og personlige tilståelser i dette standupshow.

Neal Brennan: 3 Mics havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Neal Brennan: 3 Mics på YouTube.Se Neal Brennan: 3 Mics på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Neal Brennan: 3 Mics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neal Brennan: 3 Mics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Neal Brennan: 3 Mics, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Neal Brennan: 3 Mics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar