Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neal Brennan: Blocks

Neal Brennan: Blocks

08/11/2022 | Flixfilm

Neal Brennan: Blocks på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Derek DelGaudio
Skuespillere: Neal Brennan
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne standup-special reflekterer Neal Brennan over sære hundeejere og deres hunde og over fællestrækkene mellem at eje en strandbuggy og at være på date med en model.

Neal Brennan: Blocks havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Neal Brennan: Blocks på YouTube.Se Neal Brennan: Blocks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Neal Brennan: Blocks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neal Brennan: Blocks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Neal Brennan: Blocks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Neal Brennan: Blocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar