Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Necessary Roughness

Necessary Roughness

30/09/2016 | Flixfilm

Necessary Roughness på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Stan Dragoti
Skuespillere: Scott Bakula, Hector Elizondo, Robert Loggia
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: For at realisere sin drøm om at spille på college sammensætter en tidligere quarterback et alternativt hold, da skolens hold bliver diskvalificeret for regelbrud.

Necessary Roughness havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Necessary Roughness på YouTube.Se Necessary Roughness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Necessary Roughness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Necessary Roughness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Necessary Roughness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Necessary Roughness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar