Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Necessary Roughness

Necessary Roughness

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Necessary Roughness på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Stan Dragoti
Skuespillere: Scott Bakula, Hector Elizondo, Robert Loggia, Harley Jane Kozak
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: For at realisere sin drøm om at spille på college sammensætter en tidligere quarterback et alternativt hold, da skolens hold bliver diskvalificeret for regelbrud.


Se Necessary Roughness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Necessary Roughness havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Necessary Roughness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Necessary Roughness herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Necessary Roughness er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Necessary Roughness stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar