Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Necessary Roughness

Necessary Roughness

30/09/2016 | Flixfilm

Se Necessary Roughness på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Stan Dragoti
Skuespillere: Scott Bakula, Hector Elizondo, Robert Loggia, Harley Jane Kozak
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: For at realisere sin drøm om at spille på college sammensætter en tidligere quarterback et alternativt hold, da skolens hold bliver diskvalificeret for regelbrud.


Se Necessary Roughness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNecessary Roughness havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Necessary Roughness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Necessary Roughness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Necessary Roughness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Necessary Roughness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar