Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Need for Speed

Need for Speed

24/12/2019 | Flixfilm

Need for Speed på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Scott Waugh
Skuespillere: Aaron Paul, Dominic Cooper, Imogen Poots
Spilletid: 132 min
Land: India, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En gaderæser er lige blevet løsladt og giver den maks. gas i et vildt løb for at få hævn på den mand, der fik ham uskyldigt dømt for manddrab.

Need for Speed havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Need for Speed på YouTube.Se Need for Speed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Need for Speed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Need for Speed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Need for Speed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Need for Speed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar