Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Neighbor

The Neighbor

21/05/2021 | Flixfilm

The Neighbor på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Quim Gutiérrez, Clara Lago, Adrián Pino
Spilletid: 30 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den selvcentrerede Javiers liv bliver en smule rodet, da han helt uventet bliver en superhelt – og hans seneste eks får til opgave at afsløre hans sande identitet.Se The Neighbor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Neighbor (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Neighbor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Neighbor (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Neighbor (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Neighbor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Neighbor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar