Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Neil Patrick Harris på rollelisten i Netflix-serien Lemony Snicket

Neil Patrick Harris på rollelisten i Netflix-serien Lemony Snicket

16/01/2016 | Flixfilm

Stjernen fra How I Met Your Mother, Neil Patrick Harris, skal medvirke i den nye fortolkning af Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, som Netflix sidste år annoncerede, at de havde købt rettighederne til. Det skriver The Variety.

Neil Patrick Harris, som dog endnu ikke har skrevet under på kontrakten, skal spille den onde Grev Olaf, som gør alt for at få fat i de forældreløse børn Violet, Klaus og Sunny’s formue, alt imens de forsøger at afsløre hemmeligheden om hvad der var skyld i deres forældres død.

Nyheden vækker sikkert glæde hos børnebøgernes fans, som igennem flere måneder har ønsket, at Neil Patrick Harris skulle overtage rollen som Grev Olaf efter Jim Carrey, som spillede selvsamme karakter i biograf-filmen Lemony Snicket – En Ulykke Kommer Sjældent Alene (A Series Of Unfortunate Events) fra 2004.

Netflix har endnu ikke bekræftet oplysningerne, men streamingtjenesten er netop nu ved at finde skuespillere til serien og det er ikke mange uger siden, at produktionsselskabet startede deres globale casting af skuespillere til børnene Violet, Klaus og Sunny. Man kan øjensynligt stadig komme i betragtning til rollerne og selv danske børn kan ansøge. Læs mere om rollerne her; Netflix søger skuespillere til A Series Of Unfortunate Events .

LÆS OGSÅ:   Prisbelønnet detektiv-serie 'Monk' kommer på Netflix

Serien A Series of Unfortunate Events vil blive instrueret af Brad Silberling, som også sad i instruktørstolen til biograffilmen fra 2004. Produceren skulle angiveligt have været Mark Hudis (True Blood), men han har af uvisse grunde valgt at forlade projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix annoncerede første gang planerne om serien i november 2014, der bliver på 13 episoder. Streamingtjenesten har endnu ikke offentliggjort en premieredato.
Skriv kommentar