Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nelly Rapp – Monsteragent

Nelly Rapp – Monsteragent

01/06/2022 | Flixfilm

Nelly Rapp – Monsteragent på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: 10-årige Nelly opdager, at monstre faktisk findes, og prøver at blive en del af en hemmelighedsfuld organisation, der beskytter menneskenes verden.

Nelly Rapp – Monsteragent havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nelly Rapp – Monsteragent på YouTube.Se Nelly Rapp – Monsteragent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nelly Rapp – Monsteragent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nelly Rapp – Monsteragent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nelly Rapp – Monsteragent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nelly Rapp – Monsteragent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar