Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Neo Yokio’ – Anime fra forsangeren i ‘Vampire Weekend’

‘Neo Yokio’ – Anime fra forsangeren i ‘Vampire Weekend’

09/09/2017 | Flixfilm

Den 22. september har Netflix premiere på en helt ny animeret; ‘Neo Yokio’, som er skabt og skrevet efter en idé af Ezra Koenig, der til daglig slår sine folder i rockbandet ‘Vampire Weekend’, som er kendt for blandt andet hittet ‘Giving Up the Gun’ fra 2010.

Det er endnu ikke udsendt nogle informationer om hvad omdrejningspunktet for den 6 episoder lange serier er, men Netflix har udgivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen, som giver et smugkig på ‘Neo Yokio’, der ligner klassisk anime og en hyldest til mode, kultur og engelsk litteratur.

Til trods for de få informationer, så har streamingtjeneste ikke holdt sig tilbage med at offentliggøre skuespillerne, der ligger stemmer i serien. Her er der nemlig tale om en anerkendt skare af velkendte navne som Jaden Smith, Susan Sarandon, Jude Law, Tavi Gevinson, Jason Schwartzman og Steve Buscemi.

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'Lucifer' kommer til september

Ezra Koenig producer ligeledes serien sammen med Nick Weidenfeld, mens det japanske anime-studio Production IG og Studio Deen, samt koreanske MOI har stået for animationen. Animatorne tæller blandt andet Kazuhiro Furuhashi (‘Mobile Suit Gundam Unicorn’, ‘Hunter x Hunter’, ‘Rurouni Kenshin’) og Junji Nishimura (‘Ranma 1/2’, ‘Urusei Yatsura’, ‘Pro Golfer Saru’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se første sæson af ‘Neo Yokio’ på Netflix Danmark fra den 22. episoder    Skriv kommentar