Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neo Yokio

Neo Yokio

07/12/2018 | Flixfilm

Se Neo Yokio på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jude Law, Jaden Smith, Susan Sarandon, The Kid Mero
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Ledsaget af sin trofaste meka-butler håndterer Kaz Kaan kærlighed, mode og overnaturlige kræfter blandt New Yokios dystre overklasse.


Se Neo Yokio på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNeo Yokio (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Neo Yokio (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Neo Yokio herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Neo Yokio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neo Yokio (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar