Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neon Genesis Evangelion

Neon Genesis Evangelion

21/06/2019 | Flixfilm

Se Neon Genesis Evangelion på Netflix

Indspilningsår: 1995–1996
Genre: Animation, Action, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Spike Spencer, Allison Keith, Sue Ulu, Amanda Winn Lee
Spilletid: 24 min
Land: USA, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Femten år efter Det andet nedslag slutter Shinji Ikari sig til sin fars gruppe, NERV, som en af adskillige teenagemechapiloter, der kæmper mod de uhyrlige engle.

Neon Genesis Evangelion (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Neon Genesis Evangelion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Neon Genesis Evangelion (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neon Genesis Evangelion (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Neon Genesis Evangelion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Neon Genesis Evangelion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar