Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neon Genesis Evangelion

Neon Genesis Evangelion

21/06/2019 | Flixfilm

Se Neon Genesis Evangelion på Netflix

Indspilningsår: 1995–1996
Genre: Animation, Action, Drama, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Spike Spencer, Allison Keith, Sue Ulu, Amanda Winn Lee
Spilletid: 624 min
Land: Japan, USA, New Zealand
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Femten år efter Det andet nedslag slutter Shinji Ikari sig til sin fars gruppe, NERV, som en af adskillige teenagemechapiloter, der kæmper mod de uhyrlige engle.


Se Neon Genesis Evangelion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNeon Genesis Evangelion (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Neon Genesis Evangelion (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Neon Genesis Evangelion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Neon Genesis Evangelion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neon Genesis Evangelion (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar