Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nero a Metà

Nero a Metà

22/03/2019 | Flixfilm

Nero a Metà på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En garvet efterforsker kommer både op imod egne fordomme og spøgelser fra sin fortid, da han bliver sat sammen med en ung karrierekomet i en række mordsager i Rom.

Nero a Metà (Carlo & Malik) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nero a Metà på YouTube.Se Nero a Metà på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nero a Metà (Carlo & Malik) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nero a Metà (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nero a Metà, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nero a Metà (Carlo & Malik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Nero a Metà

  1. Janne - kl. 16:12, 27-07-2021:

    Det her er en rigtig god serie – hvorfor er sæson to endnu ikke på Netflix, Danmark? Så vidt jeg kan se, havde anden sæson premiere i Italien i september 20.

Skriv kommentar