Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nerve

01/07/2018 | Flixfilm

Se Nerve på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Henry Joost, Ariel Schulman
Skuespillere: Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Et spil Sandhed eller konsekvens på nettet bliver livsfarligt for en nybegynder, der troede, at det hele bare var for sjov. Nu er den eneste udvej at vinde.


Se Nerve på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNerve havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nerve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nerve herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nerve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nerve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar