Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neseli Hayat

Neseli Hayat

10/03/2017 | Flixfilm

Se Neseli Hayat på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Yilmaz Erdogan
Skuespillere: Yilmaz Erdogan, Büsra Pekin, Kadir Akgün, Caner Alkaya
Spilletid: 100 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Riza er tynget af problemer og fanget mellem kulturer, så han får job som julemand i et indkøbscenter og opdager, at det virkelige liv ikke er så forskelligt fra troen.


Se Neseli Hayat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNeseli Hayat havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Neseli Hayat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Neseli Hayat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Neseli Hayat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neseli Hayat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar