Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix 4K på nyt Apple TV

Netflix 4K på nyt Apple TV

13/09/2017 | Flixfilm

Forleden kunne den amerikanske teknologivirksomhed Apple præsentere deres nyeste model af streamingenheden Apple TV, som byder på en række forbedringer, der især kommer fremragende øjne til gode.

Det nye Apple TV er nemlig udstyret med 4K og HDR, hvilket betyder, at det kan vise billeder i en væsentlig højere og bedre kvalitet end tidligere modeller.

Dette er også noget, der er gavnligt for Netflix-medlemmer over hele verden, da streamingtjenesten som bekendt tilbyder, at man kan se ‘Stranger Things’, ‘The Crown’, ‘House of Cards’ m.m. i den bedste billedkvalitet, som altså nu understøttes af det nye Apple TV 4K.

Apple har afsløret, at Netflix er klar med deres 4K-udvalg fra dag ét, men man skal dog være opmærksom på, at hvis man ønsker, at se Netflix i 4K, så kræver det at man har det store / premium medlemskab, der på nuværende tidspunkt koster 129 kr om måneden.

LÆS OGSÅ:   Det bliver nemmere at ændre undertekster på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover skal man naturligvis have et kompatibelt TV, samt en internetforbindelse på mindst 15 Mbps.

Det samme er gældende hvis man ønsker, at se film og serier på Netflix i HDR (High Dynamic Range). Her kræves der også et kompatibelt TV og det store Netflix-abonnement.

Hvis man dermed indkøber det nye Apple TV og udnytte 4K og HDR, skal man samtidig sikre sig, at man opgradere til det dyreste Netflix-medlemskab, som dog også giver adgang til at fire personer kan se Netflix på en og samme tid på forskellige enheder.

Her kan du se en oversigt over film og serier i 4K på Netflix; Liste over 4K indhold på Netflix.Skriv kommentar