Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix åbner nordisk kontor

Netflix åbner nordisk kontor

29/04/2021 | Flixfilm

netflix kontor danmark sverigeHar du en drøm om at arbejde hos Netflix, så bliver det meget snart nemmere at udleve drømmen uden at skulle rejse til USA eller Holland.

Netflix har nemlig bebudet, at de åbner et kontor i Stockholm, samt et mindre satellitkontor i København senere på året.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelese.

Det er mere end 9 år siden at Netflix blev lanceret i Norden, herunder Danmark, som nogle af de første lande uden for hjemlandet USA, og det var samtidig her at planerne for originalt indhold blev søsat, blandt andet med ‘Lilyhammer‘.

Derfor må derfor betegnes som værende på tide at Netflix slår sig ned i Norden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke nogle hemmelighed, at nordisk indhold er særdeles populært, ‘The Rain‘ har for eksempel været blandt de mest sete ikke-engelsksproget serier på streamingtjenesten, men samtidig kan Netflix afsløre, at mindst 2/3 af deres 208 millioner medlemmer har set en dansk, svensk, norsk, finsk eller island film eller serie.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Dear Child'

Der er i øvrigt en masse nye nordiske film og serier på vej fra Netflix, heriblandt ‘Dancing Queens‘, ‘Vinterviken’, ‘Against the Ice‘,’Troll’, ‘Sort Krabbe‘, samt den danske serie ‘Kastanjemanden’, som er baseret på den populære roman af samme navn.
1 kommentar til Netflix åbner nordisk kontor

  1. Frans Ørsted Andersen - kl. 12:47, 19-06-2023:

    Jeg er lektor, PhD på Århus Universitet. Jeg arbejder sammen med danske og amerikanske kolleger om et større forskningsprojekt, der sætter fokus på den farverige dansk-amerikaner, Chris(tian) Madsen (1851-1944). Hans liv er klart en Netflix serie værd. Han er forholdsvis overset, men i projektet håber vi at kunne få belyst det lange, komplekse, dramatiske liv og få gang i diverse nye udgivelser om manden, på dansk og på engelsk, i Danmark og i USA. Hans livsbane var ganske utroligt og overgår klart det man fx ser i klassiske fortællinger som ‘Little Big Man’ (film med Dustin Hoffman i hovedrollen, 1970) og ‘Forrest Gump’ (med Tom Hanks, 1994), men de to fiktive hovedpersoner har meget til fælles med virkelighedens Chris Madsen. Jeg udgav en biografi om Chris Madsen i 2018, ‘Et liv på kanten. En biografisk fortælling om Chris Madsens utrolige liv’. Det er gået godt med den – pænt salg og virkelig mange udlån fra bibliotekerne. Kan fremsende den til Netflix Danmark, hvis det har interesse. Bedste hilsner Frans

Skriv kommentar