Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix åbner nordisk kontor

Netflix åbner nordisk kontor

29/04/2021 | Flixfilm

netflix kontor danmark sverigeHar du en drøm om at arbejde hos Netflix, så bliver det meget snart nemmere at udleve drømmen uden at skulle rejse til USA eller Holland.

Netflix har nemlig bebudet, at de åbner et kontor i Stockholm, samt et mindre satellitkontor i København senere på året.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelese.

Det er mere end 9 år siden at Netflix blev lanceret i Norden, herunder Danmark, som nogle af de første lande uden for hjemlandet USA, og det var samtidig her at planerne for originalt indhold blev søsat, blandt andet med ‘Lilyhammer‘.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor må derfor betegnes som værende på tide at Netflix slår sig ned i Norden.

Det er ikke nogle hemmelighed, at nordisk indhold er særdeles populært, ‘The Rain‘ har for eksempel været blandt de mest sete ikke-engelsksproget serier på streamingtjenesten, men samtidig kan Netflix afsløre, at mindst 2/3 af deres 208 millioner medlemmer har set en dansk, svensk, norsk, finsk eller island film eller serie.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Takedown'

Der er i øvrigt en masse nye nordiske film og serier på vej fra Netflix, heriblandt ‘Dancing Queens‘, ‘Vinterviken’, ‘Against the Ice‘,’Troll’, ‘Sort Krabbe‘, samt den danske serie ‘Kastanjemanden’, som er baseret på den populære roman af samme navn.
Skriv kommentar