Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix åbner for streamingtjenesten på Cuba

Netflix åbner for streamingtjenesten på Cuba

14/02/2015 | Flixfilm

netflix logo2Netflix har lanceret deres filmtjenesten på Cuba. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Lanceringen af Netflix på Cuba sker i forbindelse med en ny aftale mellem USA’s præsident Barack Obama og Cubas præsident Raul Castro, som er blev enige om at begrave de mere end 50 år gamle stridigheder. Aftalen indebærer, at landende igen kan handle med hinanden og åbnede dermed for at Netflix kunne lancere deres serie- og filmtjenesten på Cuba.

Der er på nuværende tidspunkt ikke mange mennesker på Cuba som har et internationalt kreditkort, hvilket kræves for at kunne benytte Netflix eller internetforbindelse, men streamingtjenesten er altså tilgængelig således cubanerne nemt kan tilmelde sig efterhånden de får anskaffet sig disse ting.

Udvalget vil på nuværende tidspunkt mest bestå af Netflix egne produktioner, som House of Cards, Orange is the New Black og Marco Polo, men efterhånden som flere mennesker får adgang til internettet vil Netflix udvide udvalget.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Mr. Good: Cop or Crook?'

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for endelig, at kunne tilbyde Netflix til befolkningen på Cuba, og forbinde dem med historier fra hele verden som de vil elske” udtaler Netflix CEO Reed Hastings. “Cuba har store filmskabere og en robust kunstkultur, og én dag håber vi at kunne bringe deres arbejde ud til vores globale publikum på over 57 millioner medlemmer.”

Latin Amerika har siden 2011 haft adgang til Netflix og mere end 5 millioner mennesker har eftersignede taget imod tilbuddet, men det er altså først nu at Cuba har fået adgang til streamingtjenesten.
Skriv kommentar