Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix åbner radiokanal med comedy

Netflix åbner radiokanal med comedy

14/04/2019 | Flixfilm

netflix is a joke radio siriusxmNetflix fortsætter med at udvide deres forretning til andet end streaming af film og serier.

Sidste år købte Netflix et tegneserieforlag og nu kan streamingtjenesten afslører, at de åbner deres egen radiokanal i samarbejde med det amerikanske netværk SiriusXM.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Kanalen, som får navnet ‘Netflix Is A Joke’ vil byde på comedy 24 timer i døgnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indholdet vil bestå af sammenklip af streamingtjenestens eksklusive comedyshows fra bl.a. Dave Chappelle, Chris Rock, Ellen DeGeneres, Jerry Seinfeld og Aziz Ansari.

Målet med radiostationen er naturligvis at få større opmærksomhed på videotjenestens mange comedyshow, som har kostet Netflix mange millioner kroner.

“‘Netflix Is A Joke’ på SiriusXM bliver en udvidelse af vores prisvindende stand-up comedy på Netflix,” udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix.

LÆS OGSÅ   'Blockbuster' lukker

“Vi er begejstreret for at kunne lancere en radiokanal med nogle af de bedste og sjoveste komikere fra hele verden, der samtidig anerkender komikerenes hårde arbejde,” tilføjer Ted Sarandos.

Radiokanalen og SiriusXM kan naturligvis ikke findes på FM-båndet i Danmark, men det er muligt at finde kanalen via streaming.

‘Netflix Is A Joke’ går i luften den 15. april.Skriv kommentar