Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix advarer mod stødende indhold i serie

Netflix advarer mod stødende indhold i serie

10/05/2017 | Flixfilm

Netflix-serien ’13 Reasons Why / Døde Piger Lyver Ikke’ som havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, er kommet under beskydning fra flere sider og det får streamingtjenesten til at advare mod scener, som kan virke stødende.

Det meddeler Netflix overfor The Variety.

Udmeldingen kommer efter, at serien ’13 Reasons Why’ har skabt en del kontroverser rundt om i verden grundet dens grafiske scener med mobning, selvmord og voldtægt – eftersom serien er henvendt til teenagere.

Her på Flixfilm.dk har vi ligeledes hørt fra fortørnet brugere, som synes at serien er upassende og ikke bør være tilgængelig på streamingtjenesten.

I Canada har skolen St. Vincent Elementary School in Edmonton, Albert tilmed forbudt dens elever om at snakke om serien på skolens grund, mens de i Australien har krævet at Netflix sætter en advarsel på showet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det får nu Netflix til at skilte med en advarsel ved seriens start og samtidig henvise til hjælp hvis man går med selvmordstanker.

LÆS OGSÅ:   Jeff Daniels som skruppelløs boligspekulant i miniserien 'En stor mand'

Serien ’13 Reasons Why’ er en hjerteskærende og tankevækkende fortælling om en teenager, som begår selvmord og efterlader en kasse fyldt med kassettebånd, der i detaljer dokumenterer hvad der ledte hende til at tage sit eget liv.

Selena Gomez, som har været med til at lave serien, udtaler at grundet seriens følsomme emne ville kontroverser være uundgåelige og nærmest forventlige.

Til trods for kritikken fra myndigheder og forældre lader det dog til at de unge har taget godt i mod serien, da den er årets mest populære tv-serie på Twitter og er dermed det som har fået flest tweets i 2017.

Se ‘13 Reasons Why / Døde Piger Lyver Ikke‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar