Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afskaffer gratis prøveperiode i Danmark

Netflix afskaffer gratis prøveperiode i Danmark

16/02/2020 | Flixfilm

Netflix afskaffer gratis prøveperiode i DanmarkSiden Netflix kom til Danmark i 2012 har streamingtjenesten altid tilbudt interesserede, at de kunne se film og serier kvit og frit i 30 dage inden første betaling skulle falde.

Men efter 8 år er det tilbud ikke længere tilgængeligt for danskerne, erfarer Flixfilm.dk.

Danskerne skal dermed have penge op af lommen hvis de vil prøve Netflix, men til gengæld kvitterer den amerikanske streamingtjeneste med andre rabatter.

Lige nu tilbydes der bl.a. rabat på et ‘Premium-abonnement’, som giver adgang til Netflix på 4 skærme ad gangen. Samt mulighed Ultra HD og download videoer på 4 telefoner eller tablets.

Det store abonnement koster normalt 129 kr. om måneden, men ved oprettelse kan man få det til standardprisen 99 kr. den første måned. Herefter stiger det dog til normalprisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se et billede at tilbuddet nederst i artiklen, som umiddelbart kun gælder nye kunder.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

I december 2019 droppede Netflix deres gratis prøveperiode i England, men nu er turen altså kommet til Danmark.

I forbindelsen med fjernelsen af prøveperioden i England udtalte streamingtjenesten, at årsagen er at de fremover vil fokusere på “anderledes tilbud”. Herunder rabat på abonnementer, som det netop nu er tilfældet i Danmark.

Det vurderes at 500.000 danskere har abonnement til den amerikanske film- og serie-tjeneste på nuværende tidspunkt, og man kan derfor også stille spørgsmål til, hvorvidt prøveperioden stadig er relevant, da alle danskere antageligvis snart havde benyttet sig af den gratis prøveperiode, som kun kunne benyttes en enkelt gang. Derfor virker det oplagt, at Netflix nu har sendt det tilbud på pension og afprøver andre rabatter.

rabat Premium abonnement netflix
Skriv kommentar