Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afslører alle de medvirkende i filmatiseringen af ‘Sort Krabbe’

Netflix afslører alle de medvirkende i filmatiseringen af ‘Sort Krabbe’

18/03/2021 | Flixfilm

sort krabbeTilbage i november 2020 kunne det afsløres, at Noomi Rapace skal spille hovedrollen i den svenske spillefilm ‘Sort krabbe’, der instrueres af Adam Berg. I dag offentliggør Netflix hele den stjernespækkede rolleliste.

De skuespillere, der slutter sig til Noomi Rapace, er: Danske Dar Salim (‘The Devil’s Double’, ‘Game of Thrones’, ‘Underverden’), Jakob Oftebro (‘Brevet til kongen’, ‘Hamilton’, ‘Norsemen’), Erik Enge (‘Tigers’, ‘Broen’) og Ardalan Esmaili (‘Charmøren’, ‘Greyzone’).

På rollelisten finder vi desuden Aliette Opheim (‘Tykkere end vand’, ‘Kalifat’ og den kommende Netflix-serie ‘Katla’) og David Dencik (‘Quicksand – størst af alt’, ‘Dame, konge, es, spion’ og den kommende danske Netflix-serie ‘Kastanjemanden’).

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Sort krabbe’ er en skandinavisk action-thriller, der udspiller sig i en post-apokalyptisk verden flået i stykker af klimaforandringer og krig. Gennem en endeløs vinter er seks soldater sendt på en farlig mission tværs over det frosne hav for at transportere en pakke, der omsider kunne gøre en ende på krigen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som de bevæger sig fremad, udstyret med skøjter og komplet uvidende om indholdet i den pakke de slæber rundt på, bliver de mere og mere udfordret af missionen, der tvinger dem til at stille spørgsmålet: Hvad er de villige til at ofre for deres egen overlevelse?

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Scoop'

Adam Berg, instruktør: “Jeg er meget glad for og stolt over at have så stærkt et cast til at puste liv i denne film og vores karakterer. De her talentfulde skuespillere – deres øjne, stemmer, ansigter og kroppe – vil bære os gennem historien. De vil få os til at føle krigens brutalitet, vigtigheden af håb i en ellers håbløs verden og overlevelsens hårde pris. De vil bringe en smuk menneskelighed til den kolde, hårde verden, som Sort krabbe er.”

Filmen er baseret på romanen ‘Sort krabbe’ af Jerker Virdborg og har premiere eksklusivt på Netflix i 2022.
Skriv kommentar