Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører endelig nyt om ‘Avatar: The Last Airbender’-serie

Netflix afslører endelig nyt om ‘Avatar: The Last Airbender’-serie

17/08/2021 | Flixfilm

The Last Airbender

For snart tre år siden kunne streamingtjenesten Netflix afslører, at de i samarbejde med Nickelodeon var gået i gang med produktionen af en live-action filmatisering (ikke-animation) af den populære serie ‘Avatar: The Last Airbender’.

Samtidig blev det præsenteret at Michael DiMartino og Bryan Konietzko, der var skaberne af den oprindelige animerede serie ville være med ombord og være dybt involveret i den nye filmatisering.

Sidste år valgte de to skabere dog imidlertid at forlade projektet med begrundelsen at de ikke kunne blive enige om den kreative vision.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende var der meget stille om den ‘Avatar: The Last Airbender’-serie, men nu kan Netflix endelig løfte sløret for status på produktionen.

Netflix kan oplyse, at man har fundet de fire asiatiske hovedrolleindehavere; Gordon Cormier (‘Gabby Duran and the Unsittables’), Kiawentiio (‘Beans’), Ian Ousley (‘Physical’) og Dallas Liu (‘PEN15’), samt at de kreative kræfter overtages af Albert Kim (‘Sleepy Hollow’, ‘Nikita’) som showrunner.

LÆS OGSÅ   Se de første 8 minutter af 'Stranger Things' sæson 4

Herudover er det afsløret, at produceres af Dan Lin (‘The Lego Movie’, ‘Aladdin’), Lindsey Liberatore (‘Walker’) og Michael Goi (‘Swamp Thing’, ‘American Horror Story’).

Dermed bekræfter Netflix at man arbejder ufortrødent videre på serien.

Den originale ‘Avatar: The Last Airbender’ blev vist over tre sæsoner og 61 episoder på Nickelodeon fra 2005-2008 og følger den 12-årige dreng Aang og hans venner, mens de forsøger at skabe balance mellem verdens fire nationer: vand, jord, ild og luft.

Serien var oprindeligt programsat til 2021, men det må formodes, at premieredatoen er blevet rykket til et tidspunkt i 2022.
Skriv kommentar