Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afslører premieredato på ny ‘Scott Pilgrim’-serie

Netflix afslører premieredato på ny ‘Scott Pilgrim’-serie

19/08/2023 | Flixfilm

For blot et par måneder siden kunne Netflix afsløre, at de var ved at lave en ny ‘Scott Pilgrim’-serie med de originale skuespillere fra den populære biograffilm ‘Scott Pilgrim vs. the World’ fra 2010.

Men allerede nu kan streamingtjenesten løfte sløret for premieredatoen og den første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Serien, der hedder ‘Scott Pilgrim: Takes Off’ kommer på Netflix den 17. november og i den nye serie som denne gang er anime – ikke liveaction – vender karaktererne Scott, Ramona Flowers og alle hendes syv onde ekskærester tilbage.

I ‘Scott Pilgrim Takes Off’ følger vi hovedpersonen, Scott, der forelsker sig i Ramona Flowers fra New York. Men for at kunne date hende, skal han besejre alle syv af hendes onde ekskærester. Og som om det ikke var nok, bliver tingene endnu mere komplicerede.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i oktober 2023

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Cera vender tilbage som den 23-årige bassist i bandet Sex Bob-Omb. Mary Elizabeth Winstead spiller igen rollen som Ramona, Kieran Culkin som Wallace Wells, Anna Kendrick som Stacey Pilgrim, Brie Larson som Envy Adams, Alison Pill som Kim Pine, Aubrey Plaza som Julie Powers, Johnny Simmons som den unge Neil, Mark Webber som Stephen Stills, Ellen Wong som Knives Chau.

Skuespillerne Satya Bhabha, Chris Evans, Brandon Routh, Jason Schwartzman og Mae Whitman vender også tilbage som de onde ekskærester.

Serien er baseret på Bryan Lee O’Malleys populære tegneserier.

‘Scott Pilgrim: Takes Off’ har premiere på Netflix Danmark den 17. november.
Skriv kommentar