Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører premieredatoen for ‘Vikings: Valhalla’

Netflix afslører premieredatoen for ‘Vikings: Valhalla’

02/12/2021 | Flixfilm

vikings valhalla premiere dato netflix

For over to år siden kunne streamingtjenesten Netflix afsløre, at de havde købt den nye serie ‘Vikings: Valhalla’, som bygger videre på historien fra ‘Vikings’.

Nu kan Netflix imidlertid endelig bekræfte premieredatoen til ‘Vikings: Valhalla’, som også er lavet af ‘Vikings’-skaberen Michael Hirst.

Den spritnye episke ‘Vikingsø-saga får premiere eksklusivt på Netflix den 25. februar 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan streamingtjenesten løfte sløret for en række billeder, som kan ses nederst i artiklen.

‘Vikings: Valhalla’, der foregår mere end hundrede år efter afslutningen på den originale Vikings-serie, er et nyt eventyr, der blander historisk autenticitet og drama med vild og medrivende action.

Serien begynder i det tidlige 11. århundrede og skildrer de legendariske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger nogensinde – den modige opdagelsesrejsende Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson), og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter).

LÆS OGSÅ   Periodedramaet 'The Empress' får flere afsnit

Efterhånden som spændingerne mellem vikingerne og de engelske kongelige når et blodigt bristepunkt, samtidigt med at vikingerne indbyrdes kæmper om deres modstridende kristne og hedenske tro, starter en episk rejse for de tre vikinger, der tager dem over de store verdenshave og gennem slagmarker, fra Kattegat til England og hinsides, mens de kæmper for overlevelse og ære.

I hovedrollerne er blandt andre Bradley Freegard, Laura Berlin, David Oakes, Jóhannes Haukur Jóhannesson og danske Caroline Henderson.

‘Vikings: Valhalla’ produceres af Michael Hirst (‘Vikings’, ‘The Tudors’), Jeb Stuart (‘The Fugitive’, ‘Die Hard’) og Morgan O’Sullivan (‘Vikings’, ‘Penny Dreadful’).

Netflix har indtil videre bestilt 24 afsnit af vikingeserien.

Se ‘Vikings: Valhalla’ på Netflix Danmark fra den 25. februar.

VAL 106 Unit 01160RC

VAL 101 Unit 02630RC

VAL 102 Unit 00382RC

VAL 103 Unit 01211RC

VAL 101 Unit 02402RCSkriv kommentar