Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører premieredatoen på ny dramaserie om kendis-kriminel

Netflix afslører premieredatoen på ny dramaserie om kendis-kriminel

17/03/2022 | Flixfilm

Clark

Netflix har netop løftet sløret for premieredatoen på den kommende Netflix-serie ‘Clark’, der byder på narkohandel, mordforsøg, overfald, tyveri med Bill Skarsgård (‘It’) i hovedrollen.

Serien lander på streamingtjenesten den 5 maj. Se også en teaser nederst i artiklen.

Den svenske dramaserie ‘Clark’ følger manden bag begrebet ”Stockholmsyndromet” på sin livsrejse, hvorpå han narrede hele Sverige til at forelske sig i ham – til trods for adskillige tilfælde lovovertrædelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har han tilbragt over halvdelen af sit liv bag tremmer – og bag sig har han efterladt et langt spor af traumer, hjertesorg, skuffelse og ødelæggelse.

I 1970’erne gav Clark Olofsson anledning til fænomenet om ”Stockholmsyndromet” i forbindelse med et fejlslået røveri i Stockholm – og han har lige siden bibeholdt positionen som den kendis-kriminelle, der narrede hele Sverige til at forelske sig i ham.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i november 2022

Serien, der er baseret på sandhederne og løgnene afsløret i Clark Olofssons selvbiografi og instrueret af Jonas Åkerlund (‘Polar’, ‘Lords of Chaos’), leverer en fiktiv fortolkning af en af de mest kontroversielle personligheder i nutidig svensk historie.

Musikken i serien leveres af Mikael Åkerfeldt, som er kendt som frontmanden fra bandet ‘Opeth’ og det svenske dødsmetal band ‘Bloodbath’.

Rollelisten tæller foruden Bill Skarsgård danske Freja Beha Erichsen og Amalie Bruun (Myrkur) samt Adam Lundgren, Sandra Ilar, Vilhelm Blomgren, Peter Viitanen, Hanna Björn, Isabelle Grill, Alida Morberg med flere.

Se ‘Clark’ på Netflix Danmark fra den 5. majSkriv kommentar