Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afslører rollelisten til Bille Augusts ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’

Netflix afslører rollelisten til Bille Augusts ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’

16/05/2023 | Flixfilm

I slutningen af 2022 kunne Flixfilm.dk afsløre, at Bille Augusts filmatisering af Karen Blixens ‘Ehrengard’ ville få premiere på Netflix i løbet af 2023.

Netflix kan nu bekræfte, at filmen skrider frem som planlagt og kan samtidig løfte sløret for rollebesætningen til det humoristiske periodedrama instrueret af den Oscar-, Golden Globe- og dobbelt Guldpalmevinder.

Sidse Babett Knudsen (‘Borgen’), Mikkel Boe Følsgaard (‘Kastanjemanden’), Alice Bier Zandén og Emilie Koppel er blandt de medvirkende i den danske spillefilm, som har fået titlen ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’.

Samtidig kan streamingtjenesten løfte sløret for de første billeder, der kan ses her i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I eventyrriget Babenhausen bliver en ung, selvudnævnt kærlighedsekspert, hr. Cazotte (Mikkel Boe Følsgaard), hyret af den intrigante storhertuginde (Sidse Babett Knudsen) til at hjælpe med at sikre hende en arving til tronen.

Mens han leder efter en passende fremtidig prinsesse, underviser hr. Cazotte også den generte og indadvendte kronprins Lothar (Emil Aron Dorph) i kunsten at forføre og elske. Men deres plan giver bagslag, da en arving bliver undfanget uden for ægteskab, og kongefamilien må søge tilflugt på Rosenbad-slottet.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Alt imens rivaler internt i kongefamilien sporer sig ind på deres udspekulerede plan, forelsker Cazotte sig i Ehrengard (Alice Esther Bier Zandén), hofdamen, og lærer gradvist, at han faktisk slet ikke er ekspert i kærlighed.

‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ byder på scenografi og kostumer af Hendes Majestæt Dronningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har endnu ikke bekræftet den præcise premieredato på ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ endnu – andet end at det bliver i 2023.
Skriv kommentar