Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afslører seertal for ‘Cobra Kai’, ‘Enola Holmes’, ‘The Old Guard’ m.fl.

Netflix afslører seertal for ‘Cobra Kai’, ‘Enola Holmes’, ‘The Old Guard’ m.fl.

21/10/2020 | Flixfilm

Netflix afsloerer seertal for Cobra Kai Enola Holmes The Old Guard m.fl .Streamingtjenesten løfter for tid til anden seertallene for nogle af deres mest prominente film og serier.

Det sker oftest i forbindelse med regnskabsfremlæggelse og forleden – hvor seneste kvartalsregnskab blev afsløret – var ingen undtagelse.

Netflix måler seertal som husstande, da det øjensynligt vil være en større videnskab at estimere det eksakte antal, da Netflix-kontoer oftest deles mellem flere – især indenfor husstanden.

Herunder kan du se de seneste seertal fra Netflix;

Første sæson af serien ‘Cobra Kai‘, som havde premiere den 28. august, er blevet set af mere end 50 millioner husstande i løbet af de første fire uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Actionkomedien ‘Enola Holmes‘ med Millie Bobby Brown og Henry Cavill tiltræk mere end 76 millioner husstande i løbet af 28 dage.

The Old Guard‘ har netop passeret 78 millioner seere/husstande.

Jamie Foxx-filmen Project Power‘ er blevet set af mere end 50 millioner husstande.

Mere end 66 millioner seere/husstande har kastet sig over den romantiske komediefilm ‘The Kissing Booth 2‘, der havde premiere den 24. juli.

LÆS OGSÅ:   Sidste sæson af 'The Umbrella Academy' får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

The Social Dilemma‘, der diskuterer de sociale mediers farlige indflydelse på mennesker er blevet set af 25 millioner husstande i løbet af de første 28 dage, hvilket gør den til en af de mest sete dokumentarfilm.

Netflix kunne dog afsløre, at ‘American Murder: The Family Next Door‘ om Shanann Watts og hendes børns forsvinden og de rædsler, der fulgte efter, er blevet den mest sete dokumentarserie på streamingtjenesten nogensinde. Mere end 52 millioner medlemmer har set dokumentaren i løbet af de første 28 dage.

Netflix har mere end 195 millioner betalende husstande/medlemmer fordelt over 190 lande.
Skriv kommentar