Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører detaljer om storserien ‘The Witcher’

Netflix afslører detaljer om storserien ‘The Witcher’

01/11/2018 | Flixfilm

Sidste år kunne streamingtjenesten Netflix løfte sløret for deres planer om at filmatisere fantasy-sagen ‘The Witcher’ af den polske forfatter Andrzej Sapkowski.

Efter mange måneders stilhed kunne Netflix imidlertid afsløre, at skuespilleren Henry Cavill, kendt fra ‘Mission Impossible – Fallout’, ‘Justice League’, ‘Man of Steel’ m.fl. skal spille hovedrollen som Geralt of Rivia i den kommende Netflix-serie.

Forleden kunne Netflix så endelig lække det første klip af Henry Cavill som Geralt of Rivia – og det gik ikke ubemærket hen.

Fans af ‘The Witcher’ var nemlig hurtigt til tasterne med kritik af Henrys hår, der mest af alt ligner i billig paryk, samt at han er alt for pæn og mangler et skæg. Sidstenævnte er et større diskussionpunkt, da Geralt i videospillene har et stort skæg, mens han i de oprindelige bøger hader at have skæg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedøm selv Henry Cavills præstation som Geralt of Rivia i klippet, som kan ses nederst i artiklen.

Netflix har også afsløret seriens øvrige skuespillere og her er der i hvert fald ét iøjenfaldende navn – Nemlig Lars Mikkelsen i rollen som Stregobor.

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Det er som bekendt ikke første gang, at Lars Mikkelsen er med i en Netflix-serie. Han har gennem flere sæsoner spiller den russiske præsident Viktor Petrov i den politiske drama-serie ‘House of Cards’.

Foruden Lars Mikkelsen medvirker også Eamon Farren (‘Twin Peaks’) som Cahir, Joey Batey (‘Knightfall’) som Jaskier, Anna Shaffer (‘Harry Potter’) som Triss, Jodhi May (‘Game of Thrones’) som Calanthe m.fl.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Det forventes at ‘The Witcher’ får premiere på Netflix Danmark i 2019.    Skriv kommentar