Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører detaljer om ‘Stranger Things’ sæson 3

Netflix afslører detaljer om ‘Stranger Things’ sæson 3

25/04/2018 | Flixfilm

Det forventes ikke at ‘Stranger Things’ sæson 3 får premiere på Netflix før i starten af 2019, men streamingtjenesten har afsløret et par detaljer om den nye sæson, således ventetiden kan fordøjes hurtigere.

Plot-afsløringerne skete i sidste uge ved et arrangement i Rom, Italien, hvor det først og fremmest blev det offentliggjort, at to nye skuespillere vil dukke op i den kommende sæson.

Der er tale om Cary Elwes (‘The Princess Bride’), der bliver beskrevet som værende en klassisk og slesk 80’er politiker, samt Jake Busey (‘Starship Troopers’), der skal spille en journalist fra den lokale avis The Hawkins Post, som har en syg form for humor og en tvivlsom moral. Begge forventes at spille en vigtig brik i den kommende sæson.

Herudover blev det afsløretm at sæson 3 kommer til at foregå i 1985, hvilket er et år efter begivenhederne fra sæson 2 og samtidig premiereåret for den populære film ‘Back To The Future’ / ‘Tilbage til Fremtiden’ som der vil bliver draget flere referencer til gennem den nye sæson.

LÆS OGSÅ:   Netflix afslører rollelisten til Bille Augusts 'Ehrengard: Forførelsens Kunst'

Samtidig kommer man til at se meget mere til forholdene mellem Mike og Eleven og Lucas og Mad Max – Alle vil stadig være sammen ved sæsonens begyndelse, men spørgsmålet er hvor meget 12-13 årige ved om romantik?!

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriens skabere The Duffer Brothers kunne endvidere oplyse, at produktionen endnu ikke er begyndt, hvilket er årsagen til at vi først skal forvente at se ‘Stranger Things’ sæson 3 på Netflix Danmark i 2019.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix.
Skriv kommentar