Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører frygtindgydende og surrealistisk horrorfilm; ‘The Perfection’

Netflix afslører frygtindgydende og surrealistisk horrorfilm; ‘The Perfection’

24/04/2019 | Flixfilm

the perfection netflix gyser horror creepy danmarkDen 24. maj har Netflix premiere på ‘The Perfection’, der byder på er et overflødighedshorn af svimlende gru og gennemtænkt, mørk humor.

‘The Perfection’ blev købt af streamingtjenesten under sidste års Fantastic Fest Filmfestival hvor gyseren havde verdenspremiere og løb med al omtalen – og ikke uden grund!

Se den surrealistiske og creepy trailer til ‘The Perfection’ nederst i artiklen.

I ‘The Perfection’ opsøger et musikalsk vidunderbarn med problemer (Allison Williams fra bl.a. ‘Get Out’) den nye stjerneelev på sin gamle skole (Logan Browning fra bl.a. ‘Dear White People’), hvilket får chokerende konsekvenser i den elegante og skræmmende spændingsthriller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det ses i traileren kommer det til at krible under huden og den skulle efter sigende have efterladt publikum mundlamme ved verdenspremieren.

LÆS OGSÅ   Disse serier og film skal du streame i august

Plottet skulle endvidere være skruet så sofistikeret sammen at det først er hen mod slutningen at man kan gennemskue den grufulde historien.

‘The Perfection’ er instrueret af Richard Shepard (‘The Matador’, ‘Dom Hemingway’, ‘Girls’) og skrevet af Eric C. Charmelo, Nicole Snyder og Richard Shepard.

Se ‘The Perfection’ på Netflix Danmark fra den 24. maj.
Skriv kommentar