Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører: Her er de første billeder fra Hemlock sæson 3

Netflix afslører: Her er de første billeder fra Hemlock sæson 3

01/10/2015 | Flixfilm

hemlock grove sæson 3 netflixSe den første forsmag på, hvad man kan forvente når tredje sæson af Hemlock Grove får premiere på Netflix den 23. oktober. Nedenfor kan du finde de første billeder og klip fra horror-serien.

I Hemlock Grove sæson 3 bliver byens grumme hemmeligheder ved med at optrævle. Olivia, Roman, Peter og Shelley bliver introduceret til nye bekendtskaber, mens de står overfor farlig og uforudsete forhindringer. Peter og Roman indser, at hvis de vil forhindre ’the end of days’, bliver de nødt til at ofre deres menneskelighed og slippe deres indre monstre fri.

Hemlock Grove er endnu en gang blevet produceret af gyser-instruktøren Eli Roth, der tidligere har stået bag bl.a. Hostel og Cabin Fever. Serien er baseret på Brian McGreevys novelle af samme navn.

LÆS OGSÅ   Storslået trailer til prequel-serien 'The Witcher: Blood Origin'

De fire hovedpersoner spilles af Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (The Divergent Series: Allegiant ), Landon Liboiron (Terra Nova) og Madeleine Martin (Californication).

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæson 3 bliver endvidere det sidste vi kommer til at se til Hemlock Grove, da Netflix har besluttet at stoppe serien efter denne sæson. Det forventes dermed at der vil komme en fyldestgørende og forklarende afslutning på serien med denne sæson.

Serien er en original serie fra Netflix og får premiere eksklusivt på streaming-tjenesten den 23. oktober. Som sædvanlig med alle 10 episoder på én gang.

Hemlock Grove

Hemlock Grove

Hemlock Grove

Hemlock Grove

Hemlock Grove

Hemlock GroveSkriv kommentar