Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører nyt om Hemlock Grove sæson 2

Netflix afslører nyt om Hemlock Grove sæson 2

20/05/2014 | Flixfilm

hemlock grove sæson 2 netflix premiereStreamingtjenesten Netflix har i dag afsløret flere detaljer omkring den kommende sæson af thriller-serien Hemlock Grove. Afsløringen indebærer en længere beskrivelse af handlingen i sæson 2 og plakaten, som kan ses til højre. Den nye sæson af Netflix-serien Hemlock Grove har premiere på Netflix d. 11. juli. Sæson 2 bliver på 10 afsnit og er endnu en gang produceret af gyser-instruktøren Eli Roth, der tidligere har stået bag bl.a. Hostel og Cabin Fever.

Hemlock Grove er en thriller med både overnaturlige under- og overtoner. Den går tæt på de mærkværdige begivenheder i en lille by i Pennsylvania, og serien handler om det noget udsædvanlige venskab mellem velhaverfamiliens unge arving, Roman Godfrey (Skarsgård) og sigøjneren og outsideren Peter Rumancek (Liboiron), der er ny i byen. Både Godfrey og Rumancek har hver deres uhyrlige hemmelighed. En hemmelighed, der nu er sluppet ud.

I sæson 2 er byen fortsat ved at komme sig efter den chokerende massakre, som en af byens mest dødbringende uhyrer stod bag. Roman og Peter står nu overfor nye ansvarsområder og de realiteter, der kommer med voksenlivet. Romans forhold til sin mor (Janssen) er alt andet end dødt, da han kæmper med sin uønskede Upir og hans søsters, Shelly (Martin), forsvinden. Peter flytter sammen med Destiny (Horn) og er tvunget til at få et job, efter at hans mor er sendt væk. I mellemtiden, i søgen efter et nyt liv, flytter Miranda Cates (Brewer) til Hemlock Grove med en ubevidst, men alt andet end lille, konsekvens for Peter og Roman. Og Norman, der stadig er ustabil efter familiens tab må se de barske realiteter i øjnene, der afsløres om hans elskede…

LÆS OGSÅ   'Bullet Train'-skabere kaster sig over Netflix-film med Idris Elba

Den nye showrunner/executive producer, Charles “Chic” Eglee (The Walking Dead, Dexter) er kommet med på holdet for sæson 2 af den overnaturlige thriller med Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova) og Dougray Scott (Mission Impossible II) på rollelisten. Herudover medvirker også Madeline Brewer (Orange is the New Black), Madeleine Martin (Californication), Joel de la Fuente (Law & Order: SVU) og Tiio Horn (18 to Life).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Hemlock Grove sæson 2 på Netflix Danmark fra 11. juli.
Skriv kommentar