Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afslører plakat til Luke Cage

Netflix afslører plakat til Luke Cage

21/07/2016 | Flixfilm

luke cage netflixDen store tegneserie-festival Comic-Con i San Diego er netop skudt i gang og den kommende Netflix-superhelt Luke Cage har meldt sin ankomst. I den forbindelse har Netflix afsløret første key art fra serien, der får eksklusiv premiere på Netflix 30. september. Se plakaten nederst i artiklen.

Luke Cage stiftede man første gang bekendtskab med i Netflix-serien Jessica Jones hvor han er den hårdføre bartender med en hemmelighedsfuld fortid. Det er naturligvis Mike Colter, som igen spiller rollen som Luke Cage i superheltens første tv-serie nogensinde.

Foruden Mike Colter medvirker også Mahershala Ali som Cuttonmouth, Alfre Woodard som Mariah Dullard, Simone Missick som Misty Knight, mens Rosario Dawson vender tilbage som karakteren Claire Temple som man også oplevede i den anden superhelte-serie Daredevil, der ligeledes kan ses på Netflix. Sidst men ikke mindst spilles rollen som Claire’s mor; ‘Soledad’ af Sonia Braga, som fornylig spillede hovedrollen i den roste Aquarius, der blev nomineret til hovedprisen ved Cannes Film Festival 2016.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Serien om Luke Cage er dog ikke de sidste vi kommer til at se til den stærke mand, da han vender tilbage i miniserien The Defenders, hvor et dreamteam af superhelte – Luke Cage, Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist – går sammen om at klare de onde kræfter og skurke.

Se Luke Cage på Netflix Danmark når serien og alle afsnit kommer på Netflix Danmark 30. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

luke cage netflix danmark plakat
Skriv kommentar