Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører premieredato på ‘Arrested Development’ sæson 5

Netflix afslører premieredato på ‘Arrested Development’ sæson 5

09/05/2018 | Flixfilm

I sidste uge kunne skaberen af kultserien ‘Arrested Development’, Mitch Hurwitz, afslører at den længeventede femte sæson var lige på trapperne.

Nu kan Netflix således løfte sløret for premieredatoen for sæson 5 af serien med bl.a. Jason Bateman, Michael Crea og Will Arnett, samt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Arrested Development’ sæson 5 kan ses på Netflix Danmark fra den 29. maj.

I traileren ses det at hele familien Bluth er samlet igen da de øjensynligt prøver at vinde prisen som Family of the Year / årets familie. Uanset om de skulle vinde eller ej i den nye sæson, så er der vist garanti for at alt ikke løber helt planmæssigt når de vanvittige familiemedlemmer samles.

LÆS OGSÅ   Næsten 60 originale film og serier fra Netflix har premiere i juli

Artiklen fortsætter under annoncen

I begyndelsen af maj landede der også et “remix” af ‘Arrested Development’ sæson 4 på streamingtjenesten, som praktisktalt er den samme som fjerde sæson der udkom for tre år siden, men skaberen Mitch Hurwitz har længe været utilfreds med klipningen – det samme har seriens fans – og derfor er hele sæsonen blevet klippet om på ny således den har samme opbygning som de tre forudgående sæsoner.

Se ‘Arrested Development‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 har premiere den 29. maj 2018.    Skriv kommentar