Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afslører premieredato på ‘Arrested Development’ sæson 5

Netflix afslører premieredato på ‘Arrested Development’ sæson 5

09/05/2018 | Flixfilm

I sidste uge kunne skaberen af kultserien ‘Arrested Development’, Mitch Hurwitz, afslører at den længeventede femte sæson var lige på trapperne.

Nu kan Netflix således løfte sløret for premieredatoen for sæson 5 af serien med bl.a. Jason Bateman, Michael Crea og Will Arnett, samt første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Arrested Development’ sæson 5 kan ses på Netflix Danmark fra den 29. maj.

I traileren ses det at hele familien Bluth er samlet igen da de øjensynligt prøver at vinde prisen som Family of the Year / årets familie. Uanset om de skulle vinde eller ej i den nye sæson, så er der vist garanti for at alt ikke løber helt planmæssigt når de vanvittige familiemedlemmer samles.

LÆS OGSÅ   Mike Flanagan kaster sig over ny Netflix-gyser

Artiklen fortsætter under annoncen

I begyndelsen af maj landede der også et “remix” af ‘Arrested Development’ sæson 4 på streamingtjenesten, som praktisktalt er den samme som fjerde sæson der udkom for tre år siden, men skaberen Mitch Hurwitz har længe været utilfreds med klipningen – det samme har seriens fans – og derfor er hele sæsonen blevet klippet om på ny således den har samme opbygning som de tre forudgående sæsoner.

Se ‘Arrested Development‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 har premiere den 29. maj 2018.    Skriv kommentar