Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afslører seertal

Netflix afslører seertal

22/01/2019 | Flixfilm

Netflix kunne forleden helt ekstraordinært afsløre nogle seertal for udvalgte film og tv-serier på streamingtjenesten.

Det skete i forbindelse med seneste regnskabsaflæggelse.

Netflix har traditionelt været hverken til at hugge eller stikke i når det kommer til seertal, men streamingtjenesten har på det seneste åbnet op.

Selv filmskabere og producenter har aldrig tidligere fået seertal af vide for deres film eller serier. Den eneste måde at producenter tilnærmelsesvis kunne følge med i hvor man deres så deres serie var hvis Netflix ringede og bestilte en ekstra sæson.

Streamingtjenesten kunne dog forleden afsløre, at Susanne Biers Netflix-film ‘Bird Box’ er blevet set af over 80 millioner husstande i løbet af de første fire uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix kan også afsløre, at det spanske teenage-drama ‘Élite‘ er blevet set af over 20 mio. husstande i de første fire uger, mens serierne Bodyguard, Baby og The Protector hver er blevet set af over 10 mio. husstande i de første fire uger.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Den amerikanske stalker-serie ‘You‘, der havde premiere den 26. december, forventes at runde 40 millioner seere i løbet af de første fire uger. Det samme forventes af den nye Netflix-serie ‘Sex Education‘ med bla. Gillian Anderson.

Et Netflix-medlem skal have set mindst 70% af en film eller serieafsnit før det tæller med i statistikken.
Skriv kommentar