Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix afslører ‘The Punisher’ sæson 2 premieredato ved et uheld

Netflix afslører ‘The Punisher’ sæson 2 premieredato ved et uheld

02/01/2019 | Flixfilm

punisher premiere dato netflix dk sæson 2Den hævngerrige krigsveteran Frank Castle er snart tilbage på streamingtjenesten Netflix – Klar til at tage på arbejde med alle de øredøvende maskingeværsalver det måtte kræve.

Det viser en ny teaser til ‘The Punisher’ sæson 2, som kan ses nederste i artiklen.

Mere interessant er det dog, at Netflix, som ellers har holdt premieredatoen bag lås og slå, ved et uheld er kommet til at frigive den på en af deres sociale medie-kanaler.

‘The Punisher’ sæson 2 får således premiere på Netflix Danmark fredag den 18. januar.

I slutningen af teaseren meddeler Netflix, at den ny sæson “kommer snart”, men streamingtjenesten har tidligere meldt ud at den stensikkert får premiere i januar, så en premieredato den 18. januar lyder ikke helt ved siden af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har dog siden fjernet det afslørende Twitter-opslag, men screenshots af det florerer på internettet.

Antihelten The Punisher levede et roligt liv indtil hans familie blev brutal myrdet, hvilket gjorde ham ekstremt koldblodig. I sin jagt på gerningsmændene opdager han dog en større konspiration i den kriminelle undergrund, som er mere uretfærdig end henrettelsen af hans egen familie.

LÆS OGSÅ:   Svampebob og venner tilbage i ny film på Netflix: 'Sandy redder Bikinibunden'

Foruden Jon Bernthal som Frank Castle / The Punisher medvirker også Ebon Moss-Bachrach, Deborah Ann Woll, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Michael Nathanson i serien.

Første sæson imponerede flere anmeldere og blev blandt andet tildelt 5 stjerner af Flixfilms anmelder Søren Meinertz. Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse af ‘The Punisher’ sæson 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘The Punisher‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 har premiere den 18. januar.

Skriv kommentar