Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix afviser fortsat offline-funktion

Netflix afviser fortsat offline-funktion

09/09/2015 | Flixfilm

netflix enhederNetflix har sagt det før, men streamingtjenesten afviser endnu en gang, at de vil tilbyde deres medlemmer at downloade film og serier, således disse kan ses når man ikke har forbindelse til internettet.

Emnet er igen blevet aktuelt efter streamingtjenestens største konkurrent i USA; Amazon Prime Video, netop har åbnet for en offline-funktion til deres medlemmer, hvilket har fået mange Netflix-medlemmer til at overveje om den amerikanske streamingtjenesten ligeledes planlægger at lancere funktionen. Men det afviser Netflix altså.

“Jeg tror stadig ikke på funktionen,” udtaler Neil Hunt, Chief Product Officer hos Netflix. “Jeg er sikker på at mange beder om en offline-funktion, men jeg er usikker på hvor mange overhovedet vil benytte den. Man skal huske at downloade indholdet inden man vil se det, man skal have nok plads på harddisken, man skal administrere indholdet; Jeg er ikke sikker på, at vores medlemmer gider bøvle med dette og det er dermed ikke værd at tilføje denne ekstra kompleksitet til streamingtjenesten. Det gælder om, at holde antallet af funktioner på et minimum.”

LÆS OGSÅ   Se den actionfyldte trailer til 'Shadow and Bone' sæson 2

Neil Hunt tilføjer, “Det er nemt nok at lave funktionen, men det er ikke uden problemer med hensyn til rettigheder. Amazon Prime Video har nemlig ikke rettigheder til at alt deres indhold kan downloades, hvilket bare vil skabe frustration hos brugeren.”

Artiklen fortsætter under annoncen

I Danmark tilbyder Viaplay, at man kan downloade film og serier, som kan ses når man ikke har adgang til internettet, men som Neil Hunt antyder, så er det ikke alt indhold der må downloades, og i tilfældet med Viaplay kan man bl.a. ikke downloade indhold fra Disney.Skriv kommentar