Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix anbefaler de bedste Smart-TV

Netflix anbefaler de bedste Smart-TV

06/01/2015 | Flixfilm

netflix anbefaling tvDen amerikanske streamingtjenesten Netflix starter en ny mærkningsordning af Smart-TV, som sikrer at man får den bedste oplevelse når man ser film og serier. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Mærkningen sikrer at medlemmer, der skal købe nyt TV, kan vælge ét, som kan vise Netflix i bedst mulige kvalitet og uden afbrydelser. Samtidig garanterer Netflix at menu-navigation fungerer upåklageligt og at afspilningen af film og serier starter lynhurtigt.

Netflix pointerer, at anbefalingen ikke kun gælder store og dyre TV, men også de mindre og billigere.

Tiltaget til mærkningsordningen kommer efter, at flere medlemmer har oplevet at købe et Smart-TV, som ikke har kunne afvikle Netflix ordentligt. De har dermed oplevet at billedet fryser eller at applikationen ikke vil starte.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'A Family Affair'

Allerede fra foråret vil TV-modeller fra Sony, Sharp, LG og Vizio få det nye anbefalingslogo. Ordningen starter som udgangspunkt i USA, men det forventes, at den hurtigt vil brede sig eftersom mange TV-modeller sælges over hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du dermed skal købe nyt TV i 2015 og ønsker at benytte Netflix, så gå efter det nye logo (øverst til højre), da det sikrer den bedste Netflix-oplevelse og komfortableste afvikling af film og serier.
Skriv kommentar