Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix annoncerer romantisk svensk drama-serie; ‘Love & Anarchy’

Netflix annoncerer romantisk svensk drama-serie; ‘Love & Anarchy’

01/09/2019 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort titlen på en ny, svensk Netflix Original: ‘Love & Anarchy’.

Serien er en romantisk drama-komedie fra FLX, selskabet bag ‘Quicksand’, som producerer den i samarbejde med manuskriptforfatter og instruktør Lisa Langseth.

‘Love & Anarchy’ er den anden svenske serie, som Netflix kaster sig over efter successen med ‘Quicksand’ som havde premiere på Netflix i begyndelsen af april. ‘Quicksand’ har efter streamingtjenestens eget udsagn været meget populær.

Seriens otte afsnit følger Sofie – en karrierekvinde med et konsulentjob og en gift mor til to. Da Sofie får til opgave at modernisere et ældre forlagshus, møder hun den unge IT-fyr Max, og der opstår helt uventet en flirt mellem dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sofie og Max udfordrer i al hemmelighed hinanden til at gøre ting, som sætter spørgsmålstegn ved det moderne liv. Det starter uskyldigt, men i takt med at legen bliver mere og mere vovet, begynder konsekvenserne at komme helt ud af proportioner.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i april 2022

‘Love & Anarchy’ er lavet af Lisa Langseth, der har film om ‘Euphoria’, ‘Hotell’ og ‘Pure’ på sit CV. Langseth er også hovedmanuskriptforfatter sammen med Alex Haridi (‘Quicksand’, ‘Blue Eyes’, ‘Real Humans’)

“Det her har meget længe været mit drømmeprojekt. Efter at have arbejdet alene med historien i min kælder, er jeg så glad for at se den folde sig ud sammen med et fantastisk hold. Jeg har verdens bedste job,” siger Lisa Langseth.

Det oplyses ikke hvornår ‘Love & Anarchy’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar