Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix annoncerer de medvirkende i ny sci-fi-serie; ‘Katla’

Netflix annoncerer de medvirkende i ny sci-fi-serie; ‘Katla’

29/05/2020 | Flixfilm

Netflix annoncerer de medvirkende i ny sci fi serie Katla danmarkI slutningen af 2019 kunne streamingtjenesten Netflix offentliggøre planerne for ‘Katla’ – en serie af den prisvindende islandske instruktør Baltasar Kormákur (‘101 Reykjavík’, ‘The Sea’, ‘A Little Trip to Heaven’, ‘Contraband’, ‘2 Guns’).

Nu kan Netflix imidlertid annoncere de medvirkende samt at den nuværende corona-situation har gjort det muligt at skyde optagelserne igang.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Et år efter et voldsomt udbrud i den subglaciale vulkan Katla er freden og fordrageligheden i den lille by Vík blevet forstyrret på dramatisk vis. Udbruddet er stadig aktivt, og isen nær vulkanen er begyndt at smelte, området er evakueret, og kun et par få tilbageværende mennesker formår at hjælpe til i landsbyen, der nu kun er mulig at komme til ved at krydse floden Markarfljót.

Det storslåede område har udviklet sig til at være noget nær apokalyptisk, og Vík er blevet erklæret en farezone.

LÆS OGSÅ:   Efterfølgeren til den anmelderroste sci-fi 'Code 8' kommer eksklusivt på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Mystiske elementer, der siden forhistorisk tid har ligget nedfrosset dybt nede i gletsjeren, begynder at bryde frem fra den smeltende is. Og det har konsekvenser, ingen nogensinde kunne have forudset.

Listen over medvirkende inkluderer blandt andre Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygering, Ingvar Sigurðsson, Þorsteinn Bachmann, Sólveig Arnarsdóttir, Guðrún Gísladóttir, Baltasar Breki og Björn Thors fra Island, Aliette Opheim og Valter Skarsgård fra Sverige.

Premieredatoen på ‘Katla’ er endnu ikke offentliggjort.
Skriv kommentar