Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix annoncerer gådefuld serie fra skaberne af ‘Dark’ – med danske skuespillere

Netflix annoncerer gådefuld serie fra skaberne af ‘Dark’ – med danske skuespillere

03/05/2021 | Flixfilm

1899 netflix serie darkStreamingtjenesten Netflix har i dag løftet sløret for ‘1899’, som er en ny serie skabt af Jantje Friese og Baran bo Odar, der stod bag den prisvindende ‘Dark‘.

‘1899’ er på i alt otte episoder og følger de mystiske omstændigheder omkring et immigrantskibs rejse fra Europa til New York.

Se en teaser nederst i artiklen.

Passagererne, der alle har forskellige baggrunde og nationaliteter, er forenet gennem deres håb og drømme om et nyt århundrede og en fremtid i udlandet. Da de midt på det åbne hav støder på et andet skib, der har været forsvundet i månedsvis, tager deres rejse en uventet drejning.

Det, de finder ombord, vil gøre deres vej til det forjættede land til en mareridtslignende gåde, der forbinder hver af passagernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skaberne bag den prisvindende tyske serie ‘Dark’, der modtog stor ros og skabte begejstring blandt fans over hele verden, har samlet en international rollebesætning til ‘1899’.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Blandt de medvirkende er danske navne som Lucas Lynggaard Tønnesen (‘The Rain‘), Clara Rosager (‘Før Frosten’), Alexandre Willaume (‘Equinox‘) og Maria Erwolter (‘The Ritual’) samt internationale navne som blandt andre Emily Beecham (‘Outside the Wire‘), Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau og Anton Lesser.

‘1899’ er udformet som en flersproget serie, og derfor vil karaktererne tale deres modersmål.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘1899’ får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar